Om os

Forside » Om os

Profil

K-Jacobsen er et specialistfirma, der leverer rådgivningsydelser om strategi, effektivisering og digitalisering inden for det digitale byggeri.

Vi hjælper offentlige og private bygherrer, rådgivere og entreprenører med at skabe stabile digitale arbejds- og samarbejdsprocesser, således at digitaliseringen bidrager til øget produktivitet og indtjening, samtidig med at der leveres forretningsværdi gennem kvalitet og effektivitet.

KJ_stabil_proces

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi løser såvel strategiske som daglige opgaver, der gør en forskel for vores kunders forretning. Vi fokuserer på at forbinde mennesker digitalt – medarbejdere, kunder, borgere og IT-systemer.

Vi har et tæt og involverende samarbejde med vores kunders ledelse og medarbejdere, og vi arbejder ud fra den grundlæggende ide, at vores løsninger skal bidrage med konkret forretningsværdi.

Vores hovedaktiviteter

  • Rådgivning
    Overordnet rådgiver vi kommuner og andre offentlige myndigheder såvel som private virksomheder i, hvordan man skaber forretning, effektivitet og produktivitet gennem digitalisering. Det er hvad enten, vi taler om bygherrerådgivning, IKT, FM, EU-udbud osv.
  • Anvendt forskning
    For at tilbyde den nyeste viden og metoder inden for byggeriet, deltager i anvendt praksisorienteret forskningsprojekter.
  • Uddannelse
    I K-Jacobsen udvikler vi uddannelser, der bidrager til at øge kompetencer inden for IKT, FM og generel det digitale byggeri.

 

Vores tilgang

VisionMissionMål
Vision

Vores vision er at være førende rådgivere inden for det digitale byggeri, hvor vi leverer ydelser med høj faglig ekspertice – baseret på nyeste viden og metodikker. Det bygger på vores nysgerrighed, som er en vigtig drivkraft for os – for selv den bedste ide kan godt blive bedre.
Mission
Det er vores mission at udvikle byggerbranchen gennem rådgivning, uddannelse og brug af anvendt forskningsresultater med det sigte at bidrage til øget indtjeningen, bedre procesoptimering og større brug af digitale metoder og værktøjer.
Mål

Målet for K-Jacobsen er at skabe værdi for vores kunder gennem intelligent og innovativ anvendelse af it, strategier og solid forretningsfornuft.

 

Kort præsentation af firmaets indehaver

Kim Jacobsen
Indehaver
Kim Jacobsen er civilingeniør og ph.d. med specialer inden for IKT-ledelse, digital FM, forretnings- og procesudivkling i bygge- og anlægsbranchen.
Arbejdsområder
– Bygherrerådgivning om IKT-bekendtgørelsen og IKT-aftaler

– IKT-strategiudvikling og IKT-ledelse på bygge- og anlægsprojekter

– Digital Facility Management

– EU-udbud for indkøb af digitale systemer

– It-governance og it-projektledelse

– Analyser om og rådgivning om det digitale byggeri

– Fundraising til udviklings- og forskningsprojekter inden for det digitale byggeri

Erfaringer
Kim Jacobsen har bla. 12 års erfaring som IT- og CAD-chef hos Rambøll Danmark og har i hele sin karriere arbejdet med digitaliseringen i bygge- og anlægsbranchen. Dertil kommer Bestyrelsesposter i flere af byggeriets it-virksomheder og foreninger og løbende samarbejde med byggeriets brancheorganisationer som Chalmers University of Technology i Göteborg. Kim Jacobsen har deltaget i adskillige ledelseskurser.

2010- : Indehaver af K-Jacobsen A/S

1998-2010: IT-chef for Rambøll Danmark

2004-2010: Censor og underviser/foredrag på DTU og andre tekniske undervisnings­institutioner.

1997-1998: Adjunkt ved Institut for Planlægning, DTU

1991-1994: Projektleder og softwareudvikler hos InterPoint A/S (CAD-værktøjer til byggebranchen)

Uddannelse
2008-2009: Gartner CIO Executive Program

2009: Prince2 Foundation certificering

2005-2006: Leder som udvikler, internt Rambøll-kursus

2000: Professionel it-ledelse, Dansk Dataforening

1997: Ph.d. i produktmodellering (BIM) fra DTU og Geogia Tech i Atlanta, USA

1991: Cand.polyt ved bygningsretningen, DTU

Kontakt
Tlf.: +45 2482 3921
E-mail: kj@k-jacobsen.dk
Vær med i mit netværk på: