UCSyd og bygherrerådgivning om FM

Forside » Referencer » UCSyd og bygherrerådgivning om FM

Projektet

UC Syddanmark skal udvide campusserne i Kolding og Aabenraa med nybyggerier på i alt 30.000 m2. I den forbindelse ønskede UC Syddanmark at påbegynde at anvende et digitalt FM-system, da der efter IKT-bekendtgørelsen skal foretages digital aflevering af bygningsdata i relation til byggerierne.

UC Syddanmark er én af 8 professionshøjskoler i Danmark og dækker alle mellemlange videregående uddannelser i Sønderjylland med lokationer i Sønderborg, Aabenraa, Kolding, Haderslev og Esbjerg.

Ydelse

K-Jacobsen yder bygherrerådgivning for UC Syddanmark om EU-udbud af digitale FM-systemer, herunder udarbejdelse af kravspecifikation og evalueringskriterier af tilbud samt evaluering af indkomne tilbud. Dertil kommer rådgivning om digital aflevering, BIM mv. i henhold til IKT-bekendtgørelserne, og hvorledes det skal opsættes i udbudsmaterialet for de kommende nybyggerier.

Kundeværdi

UCSyd - indgang campus Aabenraa

Foto: UCSyd – indgang til Campus Aabenraa

  • UC Syddanmark vil med et digitalt FM-system kunne påbegynde digitalisering af skolens drift og vedligeholdelse af bygninger.
  • Behovsafklaring af krav og funktionaliteter til et kommende FM-system.
  • Sikring af, at IKT-bekendtgørelsens krav i udbudsbekendtgørelsen for UC Syddanmarks kommende campusbyggerier overholdes.


Tilbage til oversigten over referencer