DNV-Gødstrup og DDB

Forside » Referencer » DNV-Gødstrup og DDB

Bygherrerådgivning om det digitale byggeri

Projektet

Region Midtjylland står for byggeriet af DNV Gødstrup – det kommende ’supersygehus’ uden for Herning. Det opføres mellem 2012-2020 med et samlet budget på 3,4 mia. kr. I dette projekt vil Region Midtjylland fremme produktivitet og effektivitet i byggeriet gennem krav om øget digitalisering i design- og projekteringsfaserne, selve opførelsen samt i den fremtidige drift af hospitalets bygninger.

Ydelse

Vi har ydet faglig ekspertise om branchestandarder og de nyeste digitale arbejdsmetoder samt rådgivning om strategier for det digitale byggeri og bygherrekravene i IKT-bekendtgørelsen i ’Lov om offentlig byggevirksomhed’. Vi har bistået projektledelsen med at beskrive bygherrens IKT-krav i udbudsmaterialet til totalrådgivningen. Endeligt har vi udfærdiget IKT-specifikationer for projektet, der omfatter digitale bygningsmodeller, projektweb, digitalt udbud og digital aflevering.

IKT-bygherrekrav-DNV-Gødstrup

Grafik: DNV-Gødstrup

Kundeværdi

  • Udarbejdelse af vision og strategi for brug af digitale processer til at fremme produktiviteten og effektiviteten i byggeriet.
  • Sikring af digitaliseringskravene til byggeriets leverandører er i overensstemmelse med IKT-bekendtgørelsen.
  • IKT-ydelsesspecifikationer og IKT-tekniske specifikationer.

 

Tilbage til oversigten over referencer