Udarbejdelse af samlet IKT-strategi for Orbicon

Forside » Referencer » Udarbejdelse af samlet IKT-strategi for Orbicon

Projektet

For at komme på forkant med digitaliseringen ønskede Orbicon at få udarbejdet en forretningsorienteret IKT-strategi. Strategien skal udrulles i byggeridivisionen og derefter i hele Orbicon forretningen. Formålet med IKT-strategien er at angive fælles rammer og retningslinjer for sammenhængende arbejdsmetoder, som Orbicons ledelse, medarbejdere og partnere skal arbejde efter.

Ydelser

K-Jacobsen udarbejdede en IKT-strategi for Orbicon, som tog udgangspunkt i firmaets øvrige forretningsstrategier og daglige produktionsforhold. Der blev afholdt en strategisk workshop med Orbicons ledelse, hvor de overordnede IKT-rammer specificeres i forhold til marked, kundebehov og andre forretningsmæssige krav. Derefter blev en række mere IKT-praksisorienterede workshop afholdt, hvor konkrete IKT-mål specificeres og diskuteres med relevante medarbejdere.

IKT-strategi for Orbicon

IKT-strategi for Orbicon

Kundeværdi

  • En IKT-vision samt en række konkrete IKT-mål, der præcist, tidsbestemt og målbart angiver, hvilke retning Orbicon ønsker for at nå frem til.
  • En overordnet IKT-handlingsplan, der angiver vejen til at implementere Orbicons IKT-vision og IKT-mål i praksis (roadmap).

 

Tilbage til oversigten over referencer