Anvendt forskning

Forside » Ydelser » Anvendt forskning

Ny viden giver nye mulighederForskning

K-Jacobsen deltager i anvendt forskningsprojekter. Det vil sige i forskning, hvor resultaterne kan anvendes i praksis.

Baggrunden for vores deltagelse i forskningsprojekter kommer fra vores vision om at ville udvikle digitaliseringen i byggebranchen. Vi ser det som en af vores opgaver at være nysgerrig på, hvad der sker af nye tiltag, hvilke teknologiske tendenser der fremtoner i horisonten, og hvad de samfundspolitiske vinde kan have af konsekvenser for branchen. Mao. vi vil omsætte ny viden til brug i den daglige praksis.

Analyser og rapporter

K-Jacobsen bistår offentlige og private kunder med at udarbejde business cases, rapporter og analyser inden for det digitale byggeri. Dette danner typisk grundlag for strategiske beslutninger hos vores kunder.

Vores analyser bygger på vores omfattende viden om digitalisering – ikke mindst de digitale muligheder for effektivisering og omstilling. Samtidig har vi en solid forståelse for de ledelsesmæssige udfordringer, styring af forandringstiltag og produktionsprocesser i bred forstand.

Fundraising

En anden kundeydelse er at lave fundraising til udviklingsprojekter. Vi kan assistere med at udarbejde projektoplæg og budgetter, afdække finansieringsmuligheder og potentielle samarbejdspartnere samt forestå ansøgningsarbejdet hos fonde mm.

Eksempelvis har K-Jacobsen stået for fundraisingen og projektledelsen af et nyt videncenter inden for byggeriet (69 mio kr) samt forskningsprojektet BISI ( 2,6 mio kr) .

For os er det vigtigt at have et godt indblik i, hvad der rører sig. Det er grundlaget for, at vi kan yde en solid rådgivning – og en som er baseret på nyeste viden”.