Region Midtjylland og DDB

Forside » Referencer » Region Midtjylland og DDB

Gennemførelse af udbud for it-systemer til digitalt byggeri

Projektet

Region Midtjylland ønskede rådgivning om udbud til it-systemer, der understøtter det digitale byggeri og herunder en plan for en rammeaftale for hele Region Midtjylland.På den baggrund gennemførte Region Midtjylland i 2011 et begrænset EU-udbud om en rammeaftale for it-systemer til projektweb, digitalt udbud og digital aflevering. Systemerne skulle understøtte kravene i IKT-bekendtgørelsen i ’Lov om offentlig byggevirksomhed’. Formålet var at fremme det digitale byggeri – og derved bedre produktivitet og effektivitet – i alle regionens bygge- og anlægsprojekter.

Ydelse

Vi har stået for gennemførelsen af dette EU-udbud. I samarbejde med regionens byggeansvarlige blev der udarbejdet en udbudsstrategi og udbudsmateriale – herunder kravspecifikation til it-systemerne, kontraktudkast og evalueringskriterier. Endvidere foretog vi evaluering og indstilling af de indkomne tilbud. Dertil kom rådgivning om bygherrekravene i IKT-bekendtgørelsen og indarbejdelse af disse i kravspecifikationen for de udbudte it-systemer.

Grafik: Region Midtjylland

Grafik: Region Midtjylland

Kundeværdi

  • Region Midtjylland har fået indkøbt fælles it-systemer, der understøtter det digitale byggeri og opfylder bygherrekravene i IKT-bekendtgørelsen.
  • Der er skabt en fælles og prisbillig it-platform til at øge produktivitet og effektivitet i regionens byggeprojekter.

 

Tilbage til oversigten over referencer