Om os

Profil

K-Jacobsen er et specialistfirma, der leverer rådgivningsydelser om strategi, effektivisering og digitalisering inden for det digitale byggeri.

Vi hjælper offentlige og private bygherrer, rådgivere og entreprenører med at skabe stabile digitale arbejds- og samarbejdsprocesser, således at digitaliseringen bidrager til øget produktivitet og indtjening, samtidig med at der leveres forretningsværdi gennem kvalitet og effektivitet.

Vi løser såvel strategiske som daglige opgaver, der gør en forskel for vores kunders forretning. Vi fokuserer på at forbinde mennesker digitalt – medarbejdere, kunder, borgere og IT-systemer.

Vi har et tæt og involverende samarbejde med vores kunders ledelse og medarbejdere, og vi arbejder ud fra den grundlæggende ide, at vores løsninger skal bidrage med konkret forretningsværdi.

Vores hovedaktiviteter

Rådgivning
Overordnet rådgiver vi kommuner og andre offentlige myndigheder såvel som private virksomheder i, hvordan man skaber forretning, effektivitet og produktivitet gennem digitalisering. Det er hvad enten, vi taler om bygherrerådgivning, IKT, FM, EU-udbud osv.

Anvendt forskning
For at tilbyde den nyeste viden og metoder inden for byggeriet, deltager i anvendt praksisorienteret forskningsprojekter.

Uddannelse
I K-Jacobsen udvikler vi uddannelser, der bidrager til at øge kompetencer inden for IKT, FM og generel det digitale byggeri.

Vores tilgang

Vision

Vores vision er at være førende rådgivere inden for det digitale byggeri, hvor vi leverer ydelser med høj faglig ekspertice – baseret på nyeste viden og metodikker. Det bygger på vores nysgerrighed, som er en vigtig drivkraft for os – for selv den bedste ide kan godt blive bedre.

Mission

Det er vores mission at udvikle byggerbranchen gennem rådgivning, uddannelse og brug af anvendt forskningsresultater med det sigte at bidrage til øget indtjeningen, bedre procesoptimering og større brug af digitale metoder og værktøjer.

Mål

Målet for K-Jacobsen er at skabe værdi for vores kunder gennem intelligent og innovativ anvendelse af it, strategier og solid forretningsfornuft.

Kim Jacobsen