Kim Jacobsen facilitator for nyt netværk for digital FM

Sammen med DFM Netværk har Kim Jacobsen etableret et ny netværksgruppe for FM-systemer, som starter op primo september 2018.

Formålet med netværket er at danne et forum, der behandler de problemer og nye muligheder digitaliseringen giver. Det kan bl.a. være de nye FM-systemers virkemåde og funktioner, håndtering af datavedligeholdelse eller udfordringer med FM-leverandører.

Hensigten er at give deltagerne inspiration og viden om udviklingen inden for digitalisering på FM-området. Det er endvidere at skabe et fortroligt og uformelt forum, hvor man kan diskutere problemer og udfordringer med ligesindede.

Netværket er for personer der har ansvar, kompetencer og erfaringer med indkøb, implementering og anvendelse af digitale FM-systemer. Netværket har samling 4 gange om året og koster årligt 4.650 kr. ekskl. moms.

Lyder dette netværk som noget for dig?

Så kan du rette henvendelse til DFM Netværk og tilmelde dig. Du kan også tilmelde dig netværket ved at skrive en mail til: dfm@dfm-net.dk 

Kontakt os

Har du lyst til et uforpligtende møde med os, så ring eller mail til os.

Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular med uddybbende spørgsmål,
eller informationer omkring et fremtidigt projekt.