Bag FM-rapport om digitalisering og bæredygtighed

K-Jacobsen har været projektleder på en international Facility Management undersøgelse og rapport om digitalisering og bæredygtighed.

Arbejdet er lavet for DFM Netværk, som i samarbejde med deres søster FM-organisationer i Norge, Holland og Sverige har gennemført en online spørgeskema-undersøgelse med tilhørende rapport. Projektet er støttet økonomisk af Realdania.

“Digital bæredygtighed i FM”

Undersøgelsen har til formål at se på, i hvilket omfang FM-området bruger digitale løsninger til at understøtte bæredygtighedsmål i deres virksomhed. Endvidere at se på, i hvilket omfang viden og erfaring fra et land kan komme andre lande til gode?

Studiet rettede sig mod områderne inden for bæredygtighed: energiforbrug (vand, el og varme), affald, udledning af drivhusgasser, indeklima og vedligehold. Og hvorledes ens mål for bæredygtighed understøttes af digitale løsninger.

Præsentation af undersøgelsen og dens resultater

Undersøgelsen bliver præsenteret på dansk på det webinar den 20. oktober 2020 i DFM-regi.

Den 28. oktober afholdes et internationalt webinar, hvor undersøgelsens rapport præsenteres i fællesskab med FM-foreningerne: Norges Bygg- og Eiendomsforening, IFMA Sverige og Facility Management Nederland. Det foregår på engelsk.

Læs mere

Link til undersøgelsens rapport

Kontakt os

Har du lyst til et uforpligtende møde med os, så ring eller mail til os.

Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular med uddybbende spørgsmål,
eller informationer omkring et fremtidigt projekt.