Assisterende projektledelse på Banedanmark-projekt

Projektet

Banedanmark udbygger strækningen København – Ringsted – Holeby til 2 spor. En opgave i dette projekt er udarbejdelsen af 150 digitale visualiseringer af baneudvidelsen på baggrund af andre projekters projekteringsmateriale. Visualiseringerne skal anvendes af Banedanmark til diverse informationsmateriale til borgermøder, forhandlinger med kommuner, ekspropriationer osv.

Ydelser

K-Jacobsen har varetaget opgaven med projektledelse, som underrådgiver for Rambøll. Således har vi stået for projektplanlægning, produktionsleverancer, tekniske metodebeskrivelser såvel som projektrapportering, økonomi og opfølgning.

Kundeværdi

  • Samling af ingeniør- og arkitektmodeller i 3D-modeller.
  • Realistiske visualiseringer af projekteringsarbejdet såvel som designet af linjeføringen København – Ringsted – Holeby.
  • Visualiseringer integreret i GIS-løsninger.

Kontakt os

Har du lyst til et uforpligtende møde med os, så ring eller mail til os.

Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular med uddybbende spørgsmål,
eller informationer omkring et fremtidigt projekt.