DNV-Gødstrup og DDB

Bygherrerådgivning om det digitale byggeri

Projektet

Region Midtjylland står for byggeriet af DNV Gødstrup – det kommende ’supersygehus’ uden for Herning. Det opføres mellem 2012-2020 med et samlet budget på 3,4 mia. kr. I dette projekt vil Region Midtjylland fremme produktivitet og effektivitet i byggeriet gennem krav om øget digitalisering i design- og projekteringsfaserne, selve opførelsen samt i den fremtidige drift af hospitalets bygninger.

Ydelse

Vi har ydet faglig ekspertise om branchestandarder og de nyeste digitale arbejdsmetoder samt rådgivning om strategier for det digitale byggeri og bygherrekravene i IKT-bekendtgørelsen i ’Lov om offentlig byggevirksomhed’. Vi har bistået projektledelsen med at beskrive bygherrens IKT-krav i udbudsmaterialet til totalrådgivningen. Endeligt har vi udfærdiget IKT-specifikationer for projektet, der omfatter digitale bygningsmodeller, projektweb, digitalt udbud og digital aflevering.

Kundeværdi

  • Udarbejdelse af vision og strategi for brug af digitale processer til at fremme produktiviteten og effektiviteten i byggeriet.
  • Sikring af digitaliseringskravene til byggeriets leverandører er i overensstemmelse med IKT-bekendtgørelsen.
  • IKT-ydelsesspecifikationer og IKT-tekniske specifikationer.

Kontakt os

Har du lyst til et uforpligtende møde med os, så ring eller mail til os.

Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular med uddybbende spørgsmål,
eller informationer omkring et fremtidigt projekt.