Hvidovre Kommune og IKT-aftale

Rådgivning om udarbejdelse af en standard IKT-aftale

Projektet

Hvidovre Kommune bad K-Jacobsen om at kvalitetssikre deres nye IKT-aftale – at den overholder alle kravene i IKT-bekendtgørelserne. IKT-aftalegrundlaget skal indgå i kommunens standardkontrakter til rådgivere og entreprenører i alle kommunens fremtidige bygge- og renoveringsprojekter.

Ydelse

Vi har rådgivet Hvidovre Kommune om, hvorledes en IKT-aftale bør udarbejdes i henhold til IKT-bekendtgørelserne, og således at aftalen giver forretningsværdi for kommunen. Endvidere har vi udarbejdet en simpel metode, hvor projektledere kan afkrydse til- og fravalg af IKT-kravene i henhold til relevans i den enkelte byggesag. Endeligt holdte vi et kick-off-møde for projektlederne i ejendomsafdelingen, hvor vi introducerede IKT-kravene, som de fordele og værdier en IKT-aftale giver.

Kundeværdi

  • En IKT-aftale, der overholder lovgivningen.
  • Med IKT-aftalen får kommunen ensartethed i arbejdet som bygherre og i byggeprojekterne.
  • Et fælles IKT-aftalegrundlag giver også anledning til, at kommunen nu får skabt en ensartet datastruktur for fx informationer til digital aflevering, tegningsformater mv.

”Vi valgte at bruge K-Jacobsen A/S, fordi vi gerne vil have en fagekspert udefra, der kunne sætte vores IKT-aftale i perspektiv og komme med indspark til at gøre vores IKT-aftale overskuelig og ligetil at bruge” – Mathias Christiansen, IKT-leder, ejendomsafdeling, Hvidovre Kommune.

Kontakt os

Har du lyst til et uforpligtende møde med os, så ring eller mail til os.

Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular med uddybbende spørgsmål,
eller informationer omkring et fremtidigt projekt.