Projektledelse af tilbud på cuneco-centret

Styring af tilbudsgivning på et videncenter for digitalt byggeri

Projektet

I 2010 blev der politisk besluttet at etablere et videncenter, der skal styrke digitalisering i byggeriet og skaber øget produktivitet gennem udvikling af fælles it-standarder og digitale infrastrukturer. Projektet blev sendt i EU-udbud, hvor foreningen bips med samarbejdspartnere vandt projektet. Centret skal fungere fra 2011 til 2014 og benævnes i dag for cuneco. Centret finansieres med på 67 mio. kr. – hvoraf hovedparten af finansieringen kommer fra EU’s regionalfonde og finansloven.

Ydelse

Vi har stået for projektledelsen af tilbuddet i samarbejde med ledelsen og bestyrelsen for bips. Det indebar rådgivning om udarbejdelsen af tilbud, budget og finansiering iht. til reglerne for EU-fondsstøttede projekter. Vi bistod med etablering af partnerskab bestående af byggeriets aktører fra private virksomheder, brancheorganisationer, universiteter og bips. Endvidere udarbejdede vi selve tilbuddet og indhentede projektets egenfinansiering hos byggeriets parter.

Kundeværdi

  • Et vindende tilbud på et videncenter, der nu arbejder med at udvikle den digitale infrastruktur i dansk byggeri.
  • Bredt samarbejde og partnerskab mellem byggeriets parter bag videncentrets aktiviteter.
  • Opnåede at få projektets egenfinansiering på plads.

Kontakt os

Har du lyst til et uforpligtende møde med os, så ring eller mail til os.

Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular med uddybbende spørgsmål,
eller informationer omkring et fremtidigt projekt.