Region Midtjylland og DDB

Gennemførelse af udbud for it-systemer til digitalt byggeri

Projektet

Region Midtjylland ønskede rådgivning om udbud til it-systemer, der understøtter det digitale byggeri og herunder en plan for en rammeaftale for hele Region Midtjylland.På den baggrund gennemførte Region Midtjylland i 2011 et begrænset EU-udbud om en rammeaftale for it-systemer til projektweb, digitalt udbud og digital aflevering. Systemerne skulle understøtte kravene i IKT-bekendtgørelsen i ’Lov om offentlig byggevirksomhed’. Formålet var at fremme det digitale byggeri – og derved bedre produktivitet og effektivitet – i alle regionens bygge- og anlægsprojekter.

Ydelse

Vi har stået for gennemførelsen af dette EU-udbud. I samarbejde med regionens byggeansvarlige blev der udarbejdet en udbudsstrategi og udbudsmateriale – herunder kravspecifikation til it-systemerne, kontraktudkast og evalueringskriterier. Endvidere foretog vi evaluering og indstilling af de indkomne tilbud. Dertil kom rådgivning om bygherrekravene i IKT-bekendtgørelsen og indarbejdelse af disse i kravspecifikationen for de udbudte it-systemer.

Kundeværdi

  • Region Midtjylland har fået indkøbt fælles it-systemer, der understøtter det digitale byggeri og opfylder bygherrekravene i IKT-bekendtgørelsen.
  • Der er skabt en fælles og prisbillig it-platform til at øge produktivitet og effektivitet i regionens byggeprojekter.

Kontakt os

Har du lyst til et uforpligtende møde med os, så ring eller mail til os.

Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular med uddybbende spørgsmål,
eller informationer omkring et fremtidigt projekt.