UCSyd og bygherrerådgivning om FM

Projektet

UC Syddanmark skal udvide campusserne i Kolding og Aabenraa med nybyggerier på i alt 30.000 m2. I den forbindelse ønskede UC Syddanmark at påbegynde at anvende et digitalt FM-system, da der efter IKT-bekendtgørelsen skal foretages digital aflevering af bygningsdata i relation til byggerierne.

UC Syddanmark er én af 8 professionshøjskoler i Danmark og dækker alle mellemlange videregående uddannelser i Sønderjylland med lokationer i Sønderborg, Aabenraa, Kolding, Haderslev og Esbjerg.

Ydelse

K-Jacobsen yder bygherrerådgivning for UC Syddanmark om EU-udbud af digitale FM-systemer, herunder udarbejdelse af kravspecifikation og evalueringskriterier af tilbud samt evaluering af indkomne tilbud. Dertil kommer rådgivning om digital aflevering, BIM mv. i henhold til IKT-bekendtgørelserne, og hvorledes det skal opsættes i udbudsmaterialet for de kommende nybyggerier.

Kundeværdi

  • UC Syddanmark vil med et digitalt FM-system kunne påbegynde digitalisering af skolens drift og vedligeholdelse af bygninger.
  • Behovsafklaring af krav og funktionaliteter til et kommende FM-system.
  • Sikring af, at IKT-bekendtgørelsens krav i udbudsbekendtgørelsen for UC Syddanmarks kommende campusbyggerier overholdes.

Kontakt os

Har du lyst til et uforpligtende møde med os, så ring eller mail til os.

Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular med uddybbende spørgsmål,
eller informationer omkring et fremtidigt projekt.