Udarbejdelse af samlet IKT-strategi for Orbicon

Projektet

For at komme på forkant med digitaliseringen ønskede Orbicon at få udarbejdet en forretningsorienteret IKT-strategi. Strategien skal udrulles i byggeridivisionen og derefter i hele Orbicon forretningen. Formålet med IKT-strategien er at angive fælles rammer og retningslinjer for sammenhængende arbejdsmetoder, som Orbicons ledelse, medarbejdere og partnere skal arbejde efter.

Ydelser

K-Jacobsen udarbejdede en IKT-strategi for Orbicon, som tog udgangspunkt i firmaets øvrige forretningsstrategier og daglige produktionsforhold. Der blev afholdt en strategisk workshop med Orbicons ledelse, hvor de overordnede IKT-rammer specificeres i forhold til marked, kundebehov og andre forretningsmæssige krav. Derefter blev en række mere IKT-praksisorienterede workshop afholdt, hvor konkrete IKT-mål specificeres og diskuteres med relevante medarbejdere.

Kundeværdi

  • En IKT-vision samt en række konkrete IKT-mål, der præcist, tidsbestemt og målbart angiver, hvilke retning Orbicon ønsker for at nå frem til.
  • En overordnet IKT-handlingsplan, der angiver vejen til at implementere Orbicons IKT-vision og IKT-mål i praksis (roadmap).

Kontakt os

Har du lyst til et uforpligtende møde med os, så ring eller mail til os.

Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular med uddybbende spørgsmål,
eller informationer omkring et fremtidigt projekt.